Nitrogenanlæg til egen produktion

Et nitrogenanlæg i form af en kompressor eller en generator har en lang række af funktioner, hvad end det er i flydende form eller gasform. Nitrogen udgør 78% af den luft, der omgiver os, og derfor er det naturligvis helt ufarligt at beskæftige sig med nitrogenanlæg, som producerer nitrogen i gasform.

Nitrogenanlæg i høj kvalitet

I flydende form rammer nitrogen en temperatur på -196 C, hvilket forsager omgående frysning ved kontakt. Dette er optimalt i forhold til frysning af blandt andet fødevarer og metaller, men man skal alligevel være varsom ved brug.​

Vores uniikke multifunktionelle produkt

Nitrogen anvendes som erstatning til oxygen, som ofte er mere skadeligt end gavnligt. Ved at producere egen nitrogen gennem et nitrogenanlæg slipper du for at interagere med eksterne, dyre gasproducenter. Du slipper for flasker, som fylder, og du begrænser spildet ved at komprimere det i dit eget nitrogenanlæg.I gasform kan du blandt andet anvende nitrogen til pakning af tørfoder, laserskæring, støbning og hærdning af metaller, opbevaring af frugt, kød og grøntsager og meget andet. I flydende form kan du anvende nitrogen til frysning af fødevarer, blod, celleprøver, metaller og mere. Skriv til os i dag på topp@trykluft.dk eller ring på 47 33​ 77 77 og hør om dine muligheder for et nitrogenanlæg.

Nitrogenkompressor MSM-N2

Producer selv nitrogen med skruekompressoranlægget MSM-N2. Komplet plug-and-play enhed med alt udstyr for trykluft- og nitrogenproduktion.

Læs mere…

Nitrogengenerator fra Isolcell

Producer selv nitrogen (N2) med nitrogengeneratorer. PSA- og membrangeneratorer med nitrogenrenhed fra 95% – 99,9999%.

Læs mere…

Nitrogengenerator fra pneumatech

Egenproduktion af nitrogen (N2) via trykluft med nitrogengeneratorer fra Pneumatech. PSA- og membrangeneratorer med nitrogenrenhed fra 90% – 99,999%.

Læs mere…

Nitrogenens anvendelsesmuligheder

Nitrogen anvendes til en lang række applikationer hvor tilstedeværelsen af Oxygen er uønsket.

Nitrogen til bildæk – en genial løsning!

Anvend nitrogen i bildæk i stedet for trykluft og opnå bedre kørekomfort, længere levetid på dæk og mindre brændstofforbrug.

Få et uforpligtende tilbud på et nitrogenanlæg

Du er mere end velkommen til at sende os en e-mail på: topp@trykluft.dk eller sende os en besked via vores kontaktformular, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud, eller hvis du mangler information om vores nitrogenanlæg. Vi vender retur hurtigst muligt på din forespørgsel.

Hjem » nitrogen for sprinklersystemer